Despre Noi

Un studio unde îmbinăm pasiunea pentru flori și artă.

Miresme noi în fiecare zi, detalii surpriză, alăturări cromatice speciale. Noi cu asta ne ocupăm. Creăm frumos. De fiecare data ceva nou și personal. Suntem Lucia și Andreea, surorile care aduc flori în toate evenimentele minunate din viața ta. Din 4 maini dibace ies povești spuse în culori, parfumuri, texturi, mărimi și zâmbete. Ni se umple sufletul de voioșie când simțim emoțiile pe care le stârnesc buchetele noastre de bucurii.

Suntem un sanctuar al creativității și al expresiei artistice, dedicat explorării și dezvoltării talentului în domeniul picturii prin tehnici si suporturi variate. De la tehnici clasice la explorări contemporane, de la acrilic la ulei, de la peisaje idilice la abstracții provocatoare, suntem pasionați să descoperim, să exploram și să încurajăm diversitatea artistică în toate formele ei.

Fiecare buchet sau obiect de arta care pleacă din studioul nostru are povestea lui și este tratat cu respect și gingășie. Pentru că tot, absolut tot ce facem noi, The Sisters, este făcut cu dragoste.

Exact așa, #lovemadeflowers #lovemadeart

Andreea

Hello, sunt Andreea, sora mai mică din proiectul “The Sisters Flower Studio” și sunt tare fericită să împart cu voi bucuria și pasiunea pentru design-ul floral. Am început acest proiect de suflet, împreună cu sora mea și ne dorim să fim alături de voi în cele mai frumoase momente din viața voastră. Sunt pasionată de călătorii și experiențe noi, îmi place să aduc în buchetele realizate de mine o notă de nonconformism și îndrazneală prin formă și culoare.

Îmi plac provocările și proiectele care ne testează creativitatea, dându-ne frâu liber imaginației și puterii noastre creatoare. Alături de sora mea, facem echipa perfectă pentru organizarea evenimentului tau, transformând povestea voastră imaginată în realitate.

Lucia

Salut, sunt Lucia și vreau sa impartasesc cu voi pasiunea mea design-ul floral si pentru pictura. Imi place sa explorez arta in toate formele ei.

Sunt o fire mai sensibilă, îmi place să creez aranjamente florale în culori pastelate, cu un aer chic specific franțuzesc dar în același timp îmi place să experimentez combinații de culori, forme și texturi. Iubim să lucrăm cu florile, să le aranjăm în combinaţii care să intensifice frumuseţea lor şi a momentelor cărora le sunt destinate, creând emoţii şi amintiri.